Basquet Cornella A 29 - 88 L´Assessoria CB L´Hospitalet A

12.10.2015 13:01

Cadet Masculí Preferent

Dissabte tarda, a Can Carbonell de Cornellà, s'ha disputat el partit de Cadet Masculí Preferent entre els cadets del Bàsquet Cornella i L`Assessoria CB L`Hospitalet, tot un clàssic en temporades anteriors per els seus igualats partits però que en aquesta ocasió els de l'Hospitalet han controlat de forma impecable.

L`Assessoria ha jugat un partit intens i seriós, amb bona circulació de pilota, defensa sòlida i bon encert sota la cistella que han complicat el joc dels cadets del Cornella. El partit arribava a la seva meitat amb un marcador favorable a L`Assessoria per 15-56.

El ritme de joc no ha baixat durant la segona part, amb el Basquet Cornella intentant reduir diferències en el marcador, però amb un equip com L`Assessoria que s'ha mostrat intractable en aquests últims 20 minuts de parcial.

Una diferència al marcador que ha servit per realitzar un joc sense pressió, en equip, tir exterior i molt de joc col·lectiu, que ha tornat a provocar dos parcials de 6-19 i 8-11.

Tercera posició en l'actual classificació amb 4-1 empatats amb Joventut de Badalona i per darrere del FC Barcelona.

Proper partit el 17/10 contra el Basket Almeda1 - 16:00