CB Cornellà A 82-78 Junior B

13.10.2015 12:42

Junior Preferent Masc.

El Junior B del CB L'Hospitalet ha jugat aquest dissabte a Can Carbonell de Cornellà contra el Júnior A del CB Cornellà i ha perdut el primer partit d'aquesta temporada.

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, bones jugades i transicions de la pilota, contundents entrades i fortes defenses, com a conseqüència d'això s'ha arribat a un igualat 22-22 en el primer quart.

Durant el segon quart el joc ràpid i intens del Junior B ha obtingut millors resultats que la feina dels blaus. La velocitat en atac ha guanyat l'esquena als de Cornella que ha vist com el parcial finalitzava favorable als visitants per 12-16 i deixava el marcador a la meitat del partit en 30-38.

El Cornella ha sortit en el tercer quart amb energies renovades, recuperant la força defensiva i la seva efectivitat en atac, el que ens ha tornat a donar un quart molt igualat que s'ha portat per la mínima els locals 20-19 i un marcador de 50 -57.

Fins aquí un bonic partit de bàsquet, intens amb dos equips treballadors i competitius que han deixat molt bons detalls de joc, un Cornella aspirant a reprendre la seva plaça en Preferent A i un Junior B del CB L`Hospitalet mostrant que serà un equip molt competitiu.

En l'últim quart no va existir el bàsquet, a falta de 5 minuts el Júnior B guanyava al marcador per una diferència de +14 i després d'una senyalització de passos, el nostre entrenador Xavi Garrido va rebre una tècnica a l'interpretar l'àrbitre que en el seu gest es referia a ell.

Durant els 5 minuts restants totes les jugades d'atac del CB L'Hospitalet van acabar en personal atac, passos o possessió, no hi va haver més.

A falta de 5 segons per acabar el partit amb +1 al marcador favorable al CB L'Hospitalet i després d'una falta personal a favor (tirs a favor) nostre tècnic va veure una tècnica desqualificant per indicar-li a l'àrbitre principal que aquesta falta que ens senyalitzava ens perjudicava més que ens afavoria, tenint en compte el temps que quedava i de la manera que havien transcorregut els últims cinc minuts.

Potser una mala interpretació arbitral va portar a una situació que no afavoreix a l'espectacle en el bàsquet i que va deslluir un magnífic partit entre dos bons equips.

Doncs el nostre entrenador Xavi Garrido en la seva carrera com a entrenador des de fa 6 anys tan sols havia rebut una tècnica després de reclamar més intensitat defensiva al seu equip i entendre l'àrbitre que estava intentant perjudicar el llançament a cistella del jugador contrari. Presents en el camp, nostre entrenador mai es va dirigir a l'àrbitre principal segons s'indica en l'informe.

En el transcurs de tota aquesta situació es va arribar a la pròrroga i victòria del CB Cornella en la disputa de la mateixa.